Банско трети по най-ниски цени ски курорт в Европа и

...
 Банско трети по най-ниски цени ски курорт в Европа и
Коментари Харесай

Банско трети по най-ниски цени ски курорт в Европа

 Банско трети по най-ниски цени ски курорт в Европа и към този момент не е най-евтината зимна дестинация на Стария континент. Той бе преместен от словенския Кранска гора, оповестява английското издание „ Телеграф “. Планинският ни курорт губи купата за първи път от 7 години.
На второ място по евтиния остава италианският курорт Бардонекия. От 10-те най-евтини курорти тази година, 4 са италиански. Най-скъпият ски курорт на континента е швейцарският Цермат, където ски почивка излиза 839 лири. Проучването на разноските за ски от Британските пощи е направено за 11-и път в партньорство с Crystal Ski Holidays и съпоставя цените в 22 европейски курорта - пет френски, пет италиански, пет австрийски, три швейцарски и по един в Андора, България, Словения и Финландия.

Индексът на цените на всеки курорт се пресмята, като се обмислен цените в лири стерлинги за 6-дневна ски карта, уроци по ски, наем на ски и обувки, плюс храна и питиета, състоящи се от един обяд в заведение по скатовете (основно ядене и десерт) дребна кола, бира и чаша вино.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР